Κωδικός : 000-12188-001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3.799,00€
4.710,76€με ΦΠΑ

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν

Ποσότητα

Το Simrad R3016 είναι μια ειδική μονάδα ελέγχου ραντάρ με ενσωματωμένη ευρεία οθόνη 16 ιντσών, συμβατή με μια σειρά λύσεων ραντάρ Simrad, όπως Halo ™ Pulse Compression, Broadband 3G ™ / 4G ™ και HD Ψηφιακό Ραντάρ. Ένα ιδανικό εξάρτημα ασφάλειας και πλοήγησης για θαλάσσια cruisers και σκάφη αθλητικής αλιείας, το R3016 προσφέρει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης με φλάντζα ή στήριξη και διαισθητική λειτουργία βασισμένη στο πληκτρολόγιο για αξιόπιστο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.


< Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ατομική μονάδα ελέγχου ραντάρ
 • Συμβατό με την συμπίεση παλμών Simrad Halo ™, Broadband 3G ™ / 4G ™ , και ψηφιακά συστήματα ραντάρ HD
 • Σύστημα αυτόματου συντονισμού
 • Τεχνολογία αντικλεπτικής προστασίας για βέλτιστη εικόνα υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες
 • MARPA tracking target
 • Οθόνη ευρείας οθόνης HD 16 ιντσών
 • Έξοδος HDMI για προαιρετική δευτερεύουσα οθόνη ή σταθμό "clone" με τηλεχειρισμό
 • πλήκτρα μενού
 • Επιλογές εγκατάστασης με βάση στήριξης και οροφής
 • Ethernet, NMEA0183 & amp; Σύνδεση NMEA2000

  -

  Οθόνη ελέγχου αποκλειστικού ραντάρ

  μονάδα προσφέρει μια επαγγελματική διασύνδεση με Simrad Halo ™ Pulse Compression, Broadband 3G ™ / 4G ™, και ψηφιακές λύσεις ραντάρ HD. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το μοντέρνο στυλ των οθονών οπτικής γέφυρας και των οργάνων Simrad, αυτή η ειδική οθόνη ραντάρ είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στο πολυλειτουργικό σύστημα απεικόνισης NSO evo2 ή NSO evo2. Μεγιστοποιήστε τη χρησιμότητα του ραντάρ σας προσθέτοντας τη δική του αφιερωμένη οθόνη και χειριστήρια, χωρίς συμβιβασμούς σε ένα καθαρό και συνεκτικό σχεδιασμό του τιμονιού.


  Οθόνη ευρείας οθόνης 16 ιντσών Το R3016 διαθέτει οθόνη ευρείας οθόνης 16 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, παρέχοντας μια μεγάλη και λεπτομερή εικόνα ραντάρ που είναι ιδανική για πλοήγηση σε πολυσύχναστες μαρίνες και πλωτές οδούς, ψάχνοντας για τα πουλιά για να βρείτε το επόμενο σημείο ψαρέματος, ή να παρακολουθήσετε μακρινά καιρικά κύτταρα που αναπτύσσονται. Η διάταξη ευρείας οθόνης προσφέρει άφθονο χώρο προβολής για συναγερμοί, δείκτες και πληροφορίες παρακολούθησης προορισμού και διευκολύνει τη χρήση των μενού της οθόνης σας χωρίς να κρύβεται η εικόνα του ραντάρ.


  > Rugged Design με ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης

  Το R3016 σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των υπεράκτιων cruisers, των αθλητικών ψαρέματος και των εμπορικών σκαφών, υποστηρίζοντας την εγκατάσταση με ενσωματωμένη εγκατάσταση σε κονσόλα ή παύλα, mount με ενσωματωμένο βραχίονα αντίβαρου. Οι στεγανοί πίσω σύνδεσμοι σημαίνουν ότι το R3016 είναι IPX6 ανθεκτικό στο νερό από όλες τις πλευρές, σε οποιοδήποτε τύπο εγκατάστασης.


  Λειτουργία πληκτρολογίου με πλήκτρα μενού άμεσης πρόσβασης < / b>

  Το R3016 λειτουργεί με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και περιστροφικό επιλογέα. Τα πλήκτρα μενού άμεσης πρόσβασης δίπλα στην οθόνη λειτουργούν δίπλα στις επιλογές μενού της οθόνης, για γρήγορη και διαισθητική πρόσβαση στις βασικές ρυθμίσεις και λειτουργίες. Με αξιόπιστο χειρισμό μεγάλης διάρκειας ζωής και καθαρή απτική ανάδραση, τα μεγάλα κουμπιά του R3016 είναι κατάλληλα για χρήση σε τραχιές θάλασσες, ταξιδεύοντας με ταχύτητα και με χέρια με βρεγμένα ή γάντια.

  Δικτύωση & amp; Επέκταση Η μονάδα ελέγχου ραντάρ R3016 συνδέεται με συμβατά συστήματα ραντάρ Simrad μέσω Ethernet, προσφέροντας απλή εγκατάσταση και εύκολη δικτύωση πολλαπλών μονάδων ελέγχου και συστημάτων ραντάρ. Το R3016 παρέχει επίσης τέσσερις θύρες NMEA 0183® και δυνατότητα σύνδεσης NMEA 2000® για συμβατές συσκευές όπως αισθητήρες κεφαλής και ταχύτητας, AIS και GPS.

  HDMI Έξοδος για απεικόνιση οθόνης Συνδέστε μια θαλάσσια οθόνη μίας σειράς Simrad MO ή άλλη συμβατή οθόνη στην έξοδο HDMI του R3016 για να δημιουργήσετε μια δευτερεύουσα οθόνη ραντάρ που θα αντικατοπτρίζει την ενσωματωμένη οθόνη. Προσθέστε μια δεύτερη μη-διαδραστική οθόνη ραντάρ σε άλλο σταθμό ή συνδυάστε μια επιπλέον οθόνη με το προαιρετικό καλώδιο τηλεχειριστηρίου Simrad O2000 για να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό «κλώνο σταθμό» ιδανικό για σκάφη διπλού σέλας.

Άλλα
Άλλα χαρακτηριστικά 4x NMEA0183, 1x NMEA2000, 1x Ethernet 1x HDMI output (Supported resolutions: 1366x768)
Languages 40 languages
Ασφαλείας-Τεχνικά/Περιβαλλοντικά
Καθορισμένα πρότυπα CE, RTCM SC112 Radar for non-IMO vessels, IEC62252 European small craft radar Class B (Pending Approval)
Θερμοκρασία λειτουργίας -15 °C to +55 °C (5 °F to 131 °F)
Πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX6
Πλάτος προϊόντος 455.5 mm / 17.93 in
Βάθος προϊόντος 82.3 mm / 3.24 in
Ύψος προϊόντος 260.1 mm / 10.24 in
Βάρος προϊόντος 4 kg / 8.8 lb
Επισκόπηση
Φωτεινότητα οθόνης 300cd/m2
Οθόνη
Τύπος οθόνης 16-inch LED-backlit Colour TFT LCD
Μέγεθος οθόνης 16-inch widescreen
Ανάλυση οθόνης [pixels x pixels] 1366 x 768
Τροφοδοσία
Κατανάλωση ενέργειας 20 W
Τροφοδοσία (Τάση) 12-24 V DC